Wed 12th Jun,2024 23:59
 НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ И УСЛУГИ   ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРОИЗВОДСТВО ОБОРУДВАНЕ КОНТАКТИ 
КОФИ ЗА ЕСКАВАТОРИ И СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ
КОФИ ЗА ЕСКАВАТОРИ И СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ
По-дълъг период на използване • По-тънкия профил на зъба позволява използването на системата до пълното и износване.
• Повечето популярни зъбни системи, които ползваме, могат да работят докато износването достигне 75% от метала.
• Намаляване на времето на престой на техниката, необходимо за смяна на износените детайли.
кофи за багери
Зъбни системи
МОНТАЖНИ ПЛОЧИ ЗА ЧУКОВЕ, Ripper Hooks, ПАЛЕТНИ ВИЛИЦИ
Ремонт и възстановяване
• Ние можем да реализираме монтажа (захвата) между всяка прикачна система и вашата машината.
• Захватните системи които предлагаме са в различна форма и конфигурация, разработени са с единствена цел достигане на висока ефективност.
Ремонт и възстановяване
Зъбни системи
Галерия от снимки
Зъбни системи
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ
Управител: Андон Атанасов
Тел.:  089 677 2401
Факс: 046 645 126
Е-майл: andon.atanasov@abv.bg
страницата за запитвания За да получите отговири на Вашите въпроси, посетете страницата за запитвания »
МЕТАЛТЕХ ЕООД - ЗЪБНИ СИСТЕМИ ЗА ЕСКАВАТОРИ Зъбните системи, които използваме са основно от фирмите ESCO и MTG. Разработени са за достигане на оптимални експлоатационни качества. ESCO SUPER V® е смятана за една от най-добрите и иновационни решения в сферата на земекопните машини.
Преимущества: - Голям асортимент от адаптери с различен размер за по-точно съответствие с работните характеристики на машината.
    - Тънък профил на зъбите за земекопни работи за по-дълбоко проникване, позволява снижаване разхода на гориво и намаляване на необходимостта от техническо обслужване.
     - Допълнително усилване на стабилизационните повърхности и областите с най-голямо износване.
     - Висококачествени сплави гарантират по-дълъг период на служба до пълното износване.
     - Контур на носа на адаптера с повишена износоустойчивост, осигурява по-продължителен период на служба.
     - Технология за точно изливане с използване на автоматизирано проектиране за осигуряване на по-точни форми, което води до повишаване на работните характеристики и срока на служба.
Зъбна система ESCO SUPER V® за ескаватори
Системата ESCO SUPER V® представлява пълен комплект от зъби с различна форма, разработени за постигане на висока ефективност при земекопни работи от всички видове. За работа с различни материали, от пръст и глина до скални материали, ние предлагаме специално конструирани решения, осигуряващи най-добро проникване, надежден захват и леко обръщане.
  SYL – това е стандартен размер зъб с Y-образно ребро, влизащ в стандартния комплект на ескаватора. Наточената централна част, осигурява отлично проникване, усилено Y-образно ребро и голямо количество износоустойчив метал. Това е отличен избор за машини извършващи многоцелеви земекопни работи.
  RYL – това е зъб за раздробяване на скален материал с Y-образно ребро. Този тип зъб е разработен за използване при раздробяване на високо твърди скални материали или като алтернатива на по-дългите зъби, които се чупят под въздействието на голямо ударно натоварване.
  SDX – това е остър зъб. Осигурява много добро проникване и притежава голяма здравина на корпуса и износоустойчивост на метала, по-големи от тези на модел VY.
  SHV – това е остър и тежък зъб с V-образно ребро. Тя има мощна централна част за работа в абразивна среда, когато се изисква зъб от по-износоустойчив материал.
  VY (VYH) – това е V-образен зъб с Y-образно ребро без плоска централна част, предназначена за максимално проникване при работа със замръзнали почви. Зъбът има по-продължителен срок на служба в сравнение с останалите заострени модели и по-дълго остава максимално заострен. Зъбът VYH се явява по-мощен вариант от модела VY.
  TVY (TVYH) – това е зъб с двоен захват във форма V с Y-образно ребро и без плоска средна част, притежаващ отлична проникваща способност. Този модел е разработен за използване в ъглово положение в съединение с модела VY за образуване на проход за коша.
  FLARED – остър разширяваш се универсален зъб за работа по очистване на траншеи. Отличен избор за ескалатори, които прокарват траншеи и изкопават място за фундаменти.
  TYLCE – абревиатура CE означава зъб с непрекъснат ръб (Continuous Edge). Конструкцията е осигурена против усукване.
 
Всички права запазени © МЕТАЛТЕХ ЕООД